Category Archives: Träning

Hejdå säsongen 2016!

Hej hopp! Allt är änna prima här första dagen på säsongen 2017. Ja det är faktiskt riktigt bra. Sen 25-manna har jag varit krasslig ett braView full post »

Operera?

Inget hej hopp idag inte. Idag är jag arg, arg och arg. Känns som jag bara står och trampar i nån jäkla mosse men inte ens det kan jag sägaView full post »

Nya planer & Göteborgs Brantaste

Hej hopp! Då var det september, en månad jag sett fram emot ganska länge. Det var nu jag skulle flytta från Göteborg till Halden. En heltView full post »

Att vara skadad

Hej hopp! Hemma från O-ringen och det blev ju inte mycket till världen det inte, i alla fall inte tävlingsmässigt. Sprang första etappenView full post »

Snart workmode

Hej hopp! Dagarna rullar på här i Mölnlycke. Har nog inte varit jätteproduktiv än så länge men nästa vecka väntar faktiskt lite jobb ochView full post »

Min högsta önskan…

…är just nu att bli av med benhinneproblemen. För alltid. Jag vill kunna springa långt och länge, hur ofta jag vill. Det kännsView full post »

Vila mig i form

Hej hopp! Lär ju vara en och annan läsare som är brutalt trött på mina ”hej hopp” hit och dit, men jag fortsätter ändå. UnderView full post »

Restart

Hej hopp! Ny vecka är lika med ny energi i både kropp och knopp! Förra veckan gick inte enligt plan alls. Hade vilodag på måndagen då jagView full post »

Läget?

Hej hopp! Just nu sitter jag på Köpenhamns flygplats i väntan på flyget som ska ta mig och några klubbkamrater ner till Wroclaw i Polen.View full post »

Portugal

Hej hopp! Tänkte väl lite kort summera senaste resan och träningslägret som jag spenderade nere i Portugal (och Spanien). TävlingspremiärenView full post »

Tävlingspremiär

Hej hopp! Från det ena landet till det andra, nu befinner jag mig i Portugal! Eller rättare sagt Spanien…råkade vara så att närmasteView full post »

120 dagar…

…sedan jag löpte intervaller senast. I fredags var det äntligen dags! Varför var det så länge sen kan man fråga sig? Torsdagen innanView full post »