Yearly Archives: 2015

Sa någon legday?

Hej hopp! Imorgon är det julafton och jag befinner mig nu i Mölnlycke hemma hos mamma där det blir julfirande. Min lillasyster kom hem frånView full post »

Sen sist…

Foto: Jenny Förander Hej hopp! Nu var det ett tag sen man skrev…lusten har inte riktigt funnits där. Jag började skriva ett inlägg omView full post »

2015 – Nyfiken, stolt & lycklig

Tre ord som faktiskt skulle kunna sammanfatta den här säsongen; nyfiken, stolt och lycklig. Dessa tre var ledord för O-ringen i Borås iView full post »

Vakna allihopa!

Vakna allihopa, det är bästa dagen! Man känner sig lite som en annan människa när man inte är uppe med tuppen för att träna utan för attView full post »

Fråga: Benhinnor

Alltså glädjen av att få sin första fråga här på bloggen, haha yeey :) Läste tidigare att du har problem med benhinnorna. Kan inte du göraView full post »

Lägenhet 142 #2

Hej hopp! Det blev inget Blodslit idag…mycket tråkigt nog! Lyckades bli sjuk exakt samma vecka förra året och kunde heller inte dåView full post »

25-manna och akupunktur

Hej hopp! Dessa bilder från sammanfatta en rolig helg i Stockholm med klubben. Inte så mycket på klubben dock haha utan kanske mer frånView full post »

Euromeeting

Hej hopp! Snart en vecka sen jag kom hem från Euromeeting och Estland, så börjar väl bli dags att berätta lite om det. På onsdagen för tvåView full post »

SM Medel & Stafett

Hej hopp! Tänkte kort sammanfatta lite från förra helgen då SM i medeldistans och stafett avgjordes söder om Stockholm. Efter helgen innanView full post »

A dream come true…

Wohoooo! Det är verkligen en dröm, som jag hoppats på slå in om kanske två, tre år, som går i uppfyllelse! Tack vare att jag presterade såView full post »

SM Lång

Då var vi igång med tävlingsresa varje helg hela hösten lång! Så kul men efter den tuffa långdistansen i söndags var det otroligt skönt attView full post »

DM Lång & träningstimmar

Hej måndag och SM vecka! Eller i alla fall SM helg. Förra veckans rätt hårda träning känns i kroppen idag, på ett bra och skönt sätt. DenView full post »