Monthly Archives: januari 2015

Brunch

Måste bara få dela med mig av denna veckans höjdpunkt, gör ju faktiskt lite annat än att bara träna och bli skadad hehe… I tisdagsView full post »

Invalido

En liten uppdatering om senaste skadan. I förrgår natt när jag låg och inte kunde sova grävde jag i minnet och kom på anledningen tillView full post »

Bloglovin

Följ min blogg med BloglovinView full post »

Hälseneinflammation

Jag som nyligen publicerade ett inlägg om att benhinnorna var det enda skadeproblemet jag råkat ut för. Kan nu justera detta med att sägaView full post »

Ren njutning

Måste bara dela med mig av dessa underbara bilder från dagens träning tillsammans med Kristine, Agnes och Amanda. Utan tvekan vinternsView full post »

Langrenn

Idag hade jag tänkt åka iväg och springa en gammal teknikträning i Lindome men icke! Drog upp rullgardinen och ute är det hur mycket snöView full post »

Taco middag

Äntligen fredag! Sitter just nu på Handels och väntar på att veckans sista föreläsning ska börja. Har faktiskt varit på 4 av 5View full post »

Benhinnorna…

Den enda skada jag haft och fått från orienteringen är mitt problem med benhinnorna. Vet inte om jag hade benhinneinflammation förraView full post »

Nationalekonom?

Sådär, nytt år och ny termin på Handels! Jag läser fristående kurser där och planerar att ta en kandidat i ekonomi genom detta. IgårView full post »

Återhämtningsbars

Så var denna veckan slut! Idag har jag sprungit långpass med klubben vilket var riktigt gött. 2h blev det och jag är riktigt mör och go iView full post »

Positiv energi!

Äntligen är jag frisk, åå så underbart! Tränade första passet igår vilket blev ett lugnt sådant, i alla fall för pulsen. Först 30min cykelView full post »

Tankar kring sjukdom och träning

Jag älskar orientering och att träna över allt annat. Det är det allra, allra bästa som finns och om jag hade varit tillräckligt bra hadeView full post »