Monthly Archives: mars 2015

Lunarglide

Samlingen växer! I och med mina hälseneproblem så gjordes en del operationer på diverse skor här hemma. Resultatet blev att jag nu inteView full post »

First time

Någon gång ska vara den första! I går åkte jag upp till Bohuslän och sprang Kvillebyns klassiska. Jag visste innan att det skulle bli enView full post »

33:33

Halli hallå! En vecka har gått sen sist och jag har hunnit med en hel del. Mycket av tiden har spenderats med att räkna på MC, MR, TR, TC,View full post »

Homemade bread

Tog mig tid att laga ett riktigt nyttigt och gott (om man gillar frön) bröd i går innan träningen. Försöker att äta så lite halvfabrikatView full post »

Stenmannen

En vanlig måndag i mars och jag har tagit mig in till skolan för att gå på föreläsning. Sitter själv som vanligt då en äldreView full post »

Skolan

Då var det helg igen! Idag har jag tillbringat förmiddagen i tentasalen (måste bara älska att omtentor är på helgen!). Jag har verkligenView full post »

Våren är här!

Hej våren, du är så varmt välkommen! Idag är det vårkänslor i överflöd. Förutom att jag idag suttit inne hemma och pluggat tog jag mig utView full post »

Portugal video

Måste bara dela med mig av RFKB’s video från Portugal. Runa och Kristines blogg måste man bara läsa, när de väl uppdaterar hihiView full post »

Laxadubbeln

Då har man gjort premiär på ”riktigt” i D21 i Sverige. Laxadubbeln i Falkenberg blev det och där bjöds det på en medeldistans iView full post »

Rullskidor

Wow, vilken dag! Sen min födelsedag har solen lyst varje dag här i Götet och idag då jag inte har någon föreläsning bestämde jag mig förView full post »

21

Hello, it’s ma birthday! Haha fattar verkligen inte att jag är 21… Men men lite mer vuxen har man alltså blivit (eller?) ochView full post »

Bad

En riktigt lat lördag är vad det har blivit idag! Först ut på klubbträning där det var testlöp av veteran VM banorna inför sommaren. GickView full post »