Monthly Archives: april 2015

Swedish League – Långdistansen

Då var de första Swedish League tävlingarna avklarade, och så även min debut som senior på riktigt stor tävling här hemma i Sverige. TänkteView full post »

Jag är på gång

Vinterträningen har gått bra, bättre än någonsin. I december var jag i mitt livs form men efter influensan i början av året har det gåttView full post »

Bästa känslan i världen

Hejsan! Ligger just nu ner i min säng, helt utmattad i varenda muskel i kroppen (känns det som). Idag blev det ett långpass som heter duga.View full post »

Adidas Superstar

Ingen kan väl undgå att jag har en viss (rättelse; stor) kärlek för skor…man kan aldrig ha för många! Har en förmåga att alltid köpaView full post »

Alternativ träning

Om det är något jag borde ha blivit bra på är det att träna alternativt. Även innan jag fick problem med hälsenorna sprang jag inte mer änView full post »

Cykeltur

Hej hopp! Sen sist har jag tyvärr fortsatt gått runt med en lindad fot men den är på bättringsvägen! Jag är glad bara det finns minst enView full post »

10-mila läger

Just nu befinner jag mig tillsammans med klubben i Rimbo där vi har läger inför 10-mila. I torsdags sprang vi Svartnatta vilket var förstaView full post »