Vakna allihopa!

Vakna allihopa, det är bästa dagen!

Man känner sig lite som en annan människa när man inte är uppe med tuppen för att träna utan för att promenera ner till tvättstugan, tvätta och sedan koka sig (eller ah koka vatten och blanda med snabbkaffe hehe) en andra kopp kaffe och sätta sig framför Nyhetsmorgon. I torktumlarn snurrar ett mörkblått linnepåslakan som jag ska bädda min säng med, kommer bli så fint hihi :)
Viruset jag haft i snart två veckor sitter fortfarande kvar lite, därav ingen träning denna morgon. Det blir heller ingen Smålandskavle imorgon, tråkigt nog. Men jag känner mig inte så besvärad, det är ju ändå off season och nu har jag fått lite mer tid till att plugga till tentan nästa vecka.

Multitaskare som man är så har jag datorn i knät samtidigt. Älskar att börja dagen med lite inspiration från diverse bloggar och hemsidor. Ja, jag älskar att inspireras av kreativa människor helt enkelt. Jag känner mig fylld av kreativitet, men har inte en aning om var eller hur jag ska få utlopp för den. Det känns liksom som att den ligger rotad någonstans långt inom mig med det var allt för länge sen den var i bruk.
Varför dessa tankar då? Jo, förra veckan var nämligen sista dag för att söka kurs till vårterminen. Har haft en hel del ångest över detta då jag varken vet ut eller in vad jag vill läsa. Om jag vill fortsätta med ekonomi så vet jag, men frågan är om det verkligen är det rätta för mig…borde jag kanske välja något mer kreativt? Hur fasen tar man reda på det? Eller snarare, hur vet jag vad jag vill bli? För jag vet inte, alltså v e r k l i g e n inte.

Just i detta nu känner jag att det där med skrivandet inte så dumt. Jag har faktiskt haft blogg (ett antal olika) sen kanske 2007. På något sätt har det blivit ett verktyg att få rätt på tankarna, allt det som snurrar i huvudet men också för att kanske förmedla något och inspirera de som tar sig tid att läsa eller bara kolla på mina foton, vad vet jag?

Lite tankar en lördagsmorgon som denna. För övrigt så har dessa två saker gjort denna plugg- och sjukvecka till en lite bättre:

LZ2A9649web

Världens bästa vän och sambo överraskade med denna fina present i tisdags, ä l s k a r ! Dessa två kvinnor är en stor inspiration för mig, de är helgrymma!

LZ2A9666web

Hortensior jag plockade med från pappas trädgård igår, första fredagsbuketten som får blomma här i lägenheten, ä l s k a r !

Puss o kram!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*