Sen sist…

537938b089c1dd4171adaf70f1687df4-pv_web-643x428

Foto: Jenny Förander

Hej hopp!

Nu var det ett tag sen man skrev…lusten har inte riktigt funnits där. Jag började skriva ett inlägg om alla oroligheter i världen, just för att det var skönt att skriva av sig om allt som hände (även fall det inte påverkade mig personligheten). Det slutade dock med att jag bröt mitt i och insåg att sådana inlägg redan fanns överallt på nätet och att mitt eget inte skulle göra någon skillnad. Argumenterade texter, eller framförallt i tal har aldrig riktigt varit min starka sida. Även fall jag har en och annan stark åsikt :)

Hur som. Jag har äntligen kommit igång lite med vinterträningen. Var peppad efter en helg med utvärdering och planering tillsammans med min tränare. Har sedan dess varit lite skadad och en aning omotiverad. Uddevallatrofén var verkligen en dålig idé. Fick en överansträngning i låret/höften som inte riktigt ville ge med sig men nu är jag snart back on track. Foamrollern är min bästa vän och idag kunde jag genomföra lite fin distans på 1,5h runt Skatås och Getryggarna. Får se hur det känns imorgon men under passet var det inga problem i alla fall.

I veckan publicerades en liten intervju om mig i Härryda Posten (lokaltidningen i Mölnlycke där jag är ifrån) om mitt orienteringsår, riktigt kul! Den kan man läsa HÄR för den nyfikne. Jag skulle nog säga att jag inte är något fenomenalt intervjuobjekt. Kan ha lite svårt att formulera mig i tal ibland, speciellt under ”press”. Inte så att jag inte kan snacka, det kan jag ;), men att säga ”rätt” saker när man borde det och göra det snyggt, där har jag lite förbättringspotential. Lättare är det att skriva här, på bloggen :) Att jag ens börjar prata om NSM är ju verkligen helt otroligt, haha. Aja, förhoppningsvis får man någon mer gång i framtiden öva sig på det där med att bli intervjuad.

Framför mig har jag nu två dagar med 100% plugg, får se om jag hinner träna. Har tenta i Mikroteori på onsdag och det är ingen nådig sådan, fy fasiken vad svårt det är. Direkt efter det tar jag flyget upp till Stockholm för att sedan åka upp till Idre Fjäll med lite trevligt OL folk. Ser fram emot att kicka igång vinterträningen med några rediga träningsdagar på skidor, ska bli grymt kul!

Puss o kram!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*