Sa någon legday?

Hej hopp!
Imorgon är det julafton och jag befinner mig nu i Mölnlycke hemma hos mamma där det blir julfirande. Min lillasyster kom hem från London för några dagar sen (hon pluggar Music Business där, coolt va?!) så det är extra kul att umgås. Har till och med lyckats få med henne till gymmet hela två dagar i rad, det är inte dåligt det ska ni veta!

IMG_9191

Förra veckan hade vi traditionsenligt julmys och mat med folket på Studiegången (den här gången bor jag ju faktiskt på Studiegången med) och det var himla kul! Mat i mängder och julklappslek, det kan inte bli fel!

Processed with VSCOcam with c1 preset

Så var det det där med legday…Har ju haft lite bråkiga ben, eller framförallt med ett ben i typ två månader nu. En överansträngning som inte riktigt velat ge med sig. Nu har jag förhoppningsvis funnit en lösning. När jag i torsdags förra veckan fick ont i inte bara vänstra benet utan även högra, fick jag nog och ringde min sjukgymnast. En tid fanns kvar och i måndags morse klockan 07.20 befann jag mig på IFK Kliniken där jag minst sagt hängt en hel del de senaste två åren.

Anyway. Vi konstaterade att jag just nu är märkvärt svagare i vänster än högerbenet och att det tillsammans med kanske lite justerat löpsteg gjort att benet på nått sätt inte klarar av belastningen vid löpning. Så nu jäklar ska jag bygga riktiga muskler på mina chicken legs! Tycker inte det är så kul att träna ben…hehe kanske därav anledningen att jag är så svag där?

Igår var jag på gymmet och fick lite löpcoachning och snack med Christin, min tränare. Hon filmade även och jag satte ihop ett klipp på Instagram tillsammans med en film från maxtestet jag gjorde för två år sen. Kul att kunna se att det hänt nått i alla fall sen dess ;) Går att se HÄR.
Nej, nu taggar jag för att ut och löpa i skogen imorgon, kanske att det blir lite OL, var ändå typ två månader sen, hehe…

God jul! :)

  • Norma Chavez - Hej! Jag kontaktade dig på Instadirekt angående ett samarbete! Jag undrar ifall du föredrar att jag mejlar dig istället ?:)ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*