Tävlingspremiär

Hej hopp!
Från det ena landet till det andra, nu befinner jag mig i Portugal! Eller rättare sagt Spanien…råkade vara så att närmaste och bästa boendet vi hittade Castelo de Vide där tävlingarna NAOM går var på andra sidan gränsen, dvs i Spanien. Nu i några dagar pendlar vi alltså inte bara mellan två länder hit och dit utan även mellan två tidszoner!

Vi startade dock resan med en natt i Mira där vi också löpte en momentbana. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den träningen mer än att jag på riktigt var vilse, haha! Det var så sjukt jäkla svårt. Hade väl lite för höga tankar om mig själv när jag beställde en momentbana istället för en vanlig. Hur som helst så åkte vi hit upp i bergen efter detta träningspass som inte ens förtjänar att hamna i kartarkivet, folk som känner mig kommer ju skämmas…

812822

Två Model Event inför tävlingarna avverkade vi idag. Mycket roligare terräng och bättre utförande av mig. Den nyfikne kan klicka på bilderna för att komma till kartarkivet för vidare analys. Kan nämna att jag mötte TG ute i skogen med, #starstrucked!!

Till slut en liten throwback till förra året då jag faktiskt var på läger tillsammans med klubben i både Castelo de Vide och uppe vid kusten. Nu är jag här tillsammans med pappa och Elin, trevligt det med! Vi taggar tävlingspremiär för säsongen 2016 imorgon och jag ser verkligen fram emot att komma ut och orientera. Har tyvärr inte blivit så mycket av det den här vintern så jag är en aning ringrostig…

LZ2A7514webLZ2A7849webLZ2A7913web

Puss o kram!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*