Hallandspremiären, what about the girls?

Hej hopp!
Efter en rätt dålig insats på premiärtävlingarna i Portugal har jag sett extra mycket fram emot den här helgen med Sverigepremiär i Halland. Inte enbart för själva tävlingarna utan också för att vi liksom tidigare år spenderat dagarna i Långasand och Agnes familjs sommarstuga. Lika trevligt och mysigt som alltid!

Processed with VSCOcam with c1 preset

Taggad tjej! Har med bananer att äta som vanligt ;)

I lördags var det medeldistans och jag kände mig mentalt väldigt bra förberedd. Fysiskt var jag dock rätt tveksam. Senaste månaderna har jag tränat mer än vad jag någonsin gjort vilket antagligen lett till att kroppen blivit lite trött. Nu när säsongen så smått kommer smygandes så kommer lätt tankar om att man vill börja känna sig snabb, pigg osv. När kroppen då inte svarar alls har det lett till en viss grad av frustration. I fredags hade jag en behövlig vilodag och man kan väl säga att den gjorde susen. På uppvärmningen innan start så kändes benen plötsligt mer pigga och fräscha än på väldigt länge.
När starten gick så började jag med att hetsa lite och det blev bom på de två första kontrollerna men sen tog jag mig samman och genomförde resten av loppet bra. Lite smågrejer på vissa ställen men jag är verkligen nöjd! Det mest positiva var ju att jag äntligen fick känslan att det fanns lite krut i benen, så härligt! Som om inte det vore nog så gick jag och vann tävlingen, wow! Första vinsten som senior och jag kommer faktiskt inte ihåg när jag senast vann en tävling överhuvudtaget…

GMOKbabes leverade bra och Kristine blev tvåa efter mig, vi hade väldans roligt på prispallen, haha :)

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

94

Igår gjorde jag inte riktigt lika bra ifrån mig tekniskt men jag höll mig till min plan som gick ut på att jag inte skulle springa hela banan. Jag har lite problem med benhinnorna och tränade väldigt disciplinerat innan Portugal men efter det har jag fått lite ont igen och inte riktigt gått tillbaka till just planen. Nu är det dock skärpning som gäller och därmed skulle jag inte springa en hel långdistans idag. Jag hade säkert klarat av det men det gäller att vara klok och se till att faktiskt få iordning på de där retliga benhinnorna ;)

What about the girls?
Innan start i lördags gick speakern ut med att banläggaren utmanade H21-löparna med att vara under en viss tid på banan. Om någon lyckades med detta skulle han bjuda på trerätters i Markan. Åh va rolig idé och utmaning tänkte nog de mesta, och så även jag. Jag reagerade inte så mycket först. Antagligen för att man är van. Man är van vid att det som så ofta är mer fokus på herrarna. De räknas liksom lite mer. Sen reagerade jag och flera andra på att, varför? Varför var det bara killarna som skulle få utmana banläggarens tippade tid med chans att vinna fika? Han måste väl haft en tid tippad för vår bana också, eller? Jag menar inte att jag tycker att jag borde fått fika, den är inte relevant. Det är själva grejen att det på något jäkla vänster alltid ska vara killarna som det är mest fokus på och tydligen är mer intressanta? Jag undrar jag…

IMG_9925

Goaste tjejerna som finns!! Igår var Kristine högst upp på pallen och Agnes kom trea, så grymma :)

Puss o kram!

  • Lina - Word!! Skriv till arrangören och fråga vad de tänkte. Det kan göra att förändring sker :) Grattis igen till bra lopp och bra jobbat med planen!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*