Grattis på födelsedagen Agnes!

Hej hopp!
Idag är det inte vilken dag som helst, utan min bästa väns födelsedag. Grattis till 22 fyllda år allra finaste, goaste och härligaste Agnes! Imorse gick jag upp klockan 7 för att baka scones och sjunga för min favorittjej, jag tror allt att hon blev glad :) Kollade igenom vad bildarkivet hade att erbjuda och hittade den här fina på oss från Sälen för snart 2 år sedan. Sälen hjärta oss alltså. Det var där vi verkligen lärde känna varandra och blev bästa vänner under sommaren 2013, sen dess har vi varit oskiljaktiga! :)

LZ2A4577web

Just nu sitter jag tillsammans med Lina och Anna i bil påväg ner till Skåne. Där väntar imorgon observationstävling inför EM och i helgen de två inledande etapperna av Swedish League. För min egen del blir det att hoppa över sprinten på lördag (pga benhinnorna) men jag är verkligen supertaggad inför morgondagens medeldistans och söndagens långdistans. Supertaggad är för mig lika med glädje, glädje och åter glädje. Kommer bli jättespännande att se vad kroppen har att erbjuda och vad huvudet är kapabelt till att prestera. Älskar den spänningen, att man aldrig riktigt vet vad som väntar. Om man har ”tur” så känner man sig pigg, fräsch, lätt och allt bara flyter på. Har man ”otur” så är allt helt det motsatta och varenda steg är en kamp, men det är väl någon tjusning med det med? ;) Hur som så tror jag det kommer bli en trevlig och rolig helg med förhoppningsvis utmanande banor. Om jag har ”tur” så kanske kroppen håller att springa hela långdistansen med…det återstår att se!

Om man vill följa mig imorgon går det att se GPS live HÄR. Klockan 14.40 startar jag.

Puss o kram!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*