Stigtomtakavlen

Hej hopp!
Ny vecka och ännu några vilodagar framöver…nästan ;) Ska faktiskt få simma lite imorgon, hurra! Eller inte, är verkligen så dålig på att simma så kommer väl bara orka en halvtimme eller nått. Får fortsätta jobba på mina biceps helt enkelt.

I helgen fick jag ändå en belöning i och med att jag fått lov att springa Stigtomtakavlen. En kort sträcka var ett måste så det blev andra sträckan i andralaget. Fick gå ut en bit efter täten och löpte helt ensam fram till åttan men jag njöt som bara den och benen höll! Kroppen var dessvärre inte alls på hugget så det var verkligen en fight för att orka hålla tempot, speciellt när några snabba tjejer kom ikapp mig. Väldigt nöjd med det jag kunde påverka där och då däremot och redan till ettan när jag kom upp på den otroligt fina höjden så sprudlade hela jag av glädje. Jag älskar verkligen det här. Tävlingsnerverna, stafett men framförallt att få ge sig ut i sådan här fin terräng och orientera, det finns då inte mycket bättre på denna jord ;)

1052

Var hos naprapaten idag igen. Positivt besked; benen har inte blivit sämre efter loppet igår vilket innebär att det går åt rätt håll, hurra! Ska tillbaka på onsdag för ytterligare en genomkörare. Idag tog han hårt på benhinnorna. Är verkligen så pepp på att på riktigt få ordning på mina ben!

Herregud…var så fokuserad på att skriva om mig själv (skämskudde) att jag höll på att glömma av klubbens stora framgångar igår. Dubbelseger med vinst i både dam- och herrklassen, hur jäkla awesome var inte det?!

Puss o kram!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*