Bröllopsbilder…

Åh, tittat på lite gamla bröllopsbilder som jag fotat. Det här var mitt andra bröllop från 2013. Gjorde en liten omredigering på dem, hehe kunde inte låta bli. Har nog allt ökat kunskaperna lite i Photoshop, blev bättre än de jag gjorde för tre år sen. Saknar det ändå lite. Vet ju det, att jag faktiskt har en kreativ sida. Kanske skulle börja lite igen? Just nu blir det mest löparbilder på tävlingar. Visst, det är kul, men inte på samma sätt. Dock är jag så jäkla självkritisk, och så fort det blir ett måste så tröttnar jag, hmm…

Längtar till hösten. Förhoppningsvis ska jag läsa Webbdesign i ett år på distans och befinna mig i en annan ort än Göteborg, spännande! :)

LZ2A6533webLZ2A6548webLZ2A6808web

Puss o kram!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*