Det rullar på :)

Hej hopp!

Först och främst måste jag tacka mig själv. Tack Anna för att du såg till att fixa biljett i lördags till världens bästa Håkan Hellström! Hehe borde väl kanske tacka Håkan mer än mig själv för att han gjorde gårdagens konsert och kväll helt jäkla magisk! Jag försökte såklart få biljetter när de släpptes från början, i flera timmar men det var lönlöst. Hade väl gett upp lite och tänkte att jag skulle springa Sprint SM ändå så det kanske inte gjorde så mycket. Sen har ju våren inte riktigt blivit som jag hoppades på att den skulle bli. Nu i veckan började jag fundera mer och mer på varför jag inte hade en biljett. Till slut efter lite letande lyckades jag få tag i en till gårdagens konsert, 200kr dyrare än nypriset så jag var meganöjd med det :)

Insläppet var 17.30 men vi var inte inne på arenan förrän efter 20. Ändå lyckades vi komma in till innersta  cirkeln och till slut var vi i princip längst fram, helt sjukt! Det var verkligen så bra som jag hade förväntat mig. Lyckan var verkligen total av att få vara där, i detta hav av människor (rekord i Norden på 70 144 pers!!) och lyssna på Håkan och hans otroliga melodier och texter. Dessutom fick jag äntligen se Sven-Bertil Taube, åh underbart verkligen. Utöver det även Miriam Bryant, Thåström och Seinabo Sey, helt sinnes :)

IMG_0812

Hur går det för benen då? Det rullar på! Har verkligen blivit minimalt med träning senaste veckorna men det har faktiskt inte gjort mig så mycket. Livet är rätt så kul ändå ;) Positivt är att jag om en vecka ska få mina inlägg och på lördagen efter det, dvs då Jukola är, så ska jag få springa lite. 20min och jag kommer vara en supermegaglad coach på Venla!

Nej nu ska jag packa klart för att åka ner till Halmstad i några dagar tillsammans med Kristine, kommer bli så mysigt! :)

Puss o kram

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*