Hejdå StudieG

Hej hopp!
Nu var det ett tag sen man skrev. Så blir det när träningen inte kommer i första hand och man har massa andra saker att tänka på. Jag tror dock det har varit nyttigt för mig, måste liksom hitta ett förhållningssätt till träning och orientering som jag orkar med; både psykiskt och fysiskt.

Sen sist har jag hunnit besöka Kristine & Anders i Halmstad, firat Elins student, besökt farmor i Malmö, varit coach på Jukola, flyttat ifrån Studiegången samt firat Midsommar på Kalles fina Yttergård. En go blandning och bra start på sommaren.

Ingen dålig middag en varm sommarkväll i fina Halmstad med detta pangpar, musslor och allt! :)

IMG_0879

Denna awesome brud som lyckats ta en plats på Junior VM i sommar tog studenten, åh så mycket glädje!!

LZ2A8599web

Fick vara coach för GMOKbabes andralag och oj så kul det var! Lite kämpigt med vädret som verkligen inte var med oss just under tävlingen men allt gick grymt bra ändå. Visst var jag lite sugen på att själv få springa, älskar ju verkligen stafett. Känner dock att jag anpassat mig så bra till situationen att jag egentligen inte stördes av att inte kunna springa :) Som alltid lika kul att åka till Finland med klubben och festa till det på hemresan!

LZ2A8745webLZ2A8711webLZ2A8664web

Och till sist midsommar som i fredags firades nere i Halmstad på Yttergård tillsammans med detta härliga gäng! Grymt kul precis som för två år sen :)

Nu har jag flyttat hem till mamma i Mölnlycke. Yes, jag har lämnat kära Studiegången. Min kompanjon Agnes bestämde sig för att fly till vårt kära grannland Norge och jag var inte sen att följa efter ;) Inte riktigt till samma ställe dock, hon tar sig ann huvudstaden medan jag har tröttnat lite på ”storstad” och tänkte bosätta mig i Halden…så ser planen ut i alla fall. Nu hoppas jag bara komma in på distanskursen jag sökt sen kan jag säga helt hundra att jag under ett år kommer bo där, blir riktigt spännande :)

Puss o kram!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*