Snart workmode

Hej hopp!
Dagarna rullar på här i Mölnlycke. Har nog inte varit jätteproduktiv än så länge men nästa vecka väntar faktiskt lite jobb och jag har börjat förbereda mig och göra klart det jag kan. Det jag ska göra och har gjort lite är att fota samt filma för min pappas företags kunder, dvs göra case studies. Det blev ju inget Liseberg i år tyvärr, något som jag faktiskt saknar. Har liksom blivit det man gör på sommaren, nästan som en definition av just sommar. Men men, förhoppningsvis kan jag jobba där nästa år :)

LZ2A8749webLZ2A8755web

Min arbetsplats, i sängen ;) Funkar hur bra som helst! Lite träning blir det ju också, springer just nu var tredje dag och ska vara ärlig och säga att det går kanske inte så bra som jag hade hoppats på. Men, det gäller att ha en stor dos med tålamod så ska det nog ge sig till slut. Många pusselbitar som ska falla på plats tror jag för att jag ska kunna löpa helt skadefri. Huruvida jag kommer kunna springa O-ringen eller ej vet jag faktiskt inte nu. Det är ju D21 Kort som gäller och det hade såklart varit kul att kunna fullfölja alla etapper men jag är förberedd på att det förmodligen inte blir så. Otroligt kul ska det bli i alla fall, längtar!

Processed with VSCO with p5 preset

Nya favoriter i träningsgarderoben; shorts från BLACC, strumpor från Gococo och löpardojjor från Salming!

Puss o kram!

  • Gabriella - Hej jag undrar vad du filmar och tar dina kort med för slags kamera?ReplyCancel

    • Anna - Hej Gabriella :) Jag har en Canon 5D Mark III…hehe en värsting systemkamera, finns många kompakta systemkameror som är sjukt bra och som inte är lika stora/tunga. Har dessutom ett 35mm Sigma objektiv till. Om det är nått mer du undrar om kameror så är det bara att fråga :)ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*