Nya planer & Göteborgs Brantaste

Hej hopp!
Då var det september, en månad jag sett fram emot ganska länge. Det var nu jag skulle flytta från Göteborg till Halden. En helt ny träningsmiljö och stad där jag hade förhoppningar om att kunna träna bra och mycket orientering.
Sommaren har dock inte gjort så gott som jag hade hoppats på. Mina benhinneproblem vill bara inte ge sig. Det blir kanske inte sämre men inte heller bättre. För två veckor sen tog jag därför beslutet att ställa in flytten till Halden. Hela syftet med att bo där var att få ta del av en annan träningsmiljö…vilket kändes ganska trist om det skulle bli så att jag inte kan träna.

Göteborgarna får helt enkelt stå ut med mig ett tag till ;) Bor för tillfället hemma hos mamma i Mölnlycke, har precis börjat läsa kursen Webbdesign och eftersom min träningsmängd är rätt begränsad har jag till och med tid att extrajobba lite. Jag klagar inte! Är väldigt pepp på skolan och som tidigare så känns det som att alla andra tycker det är tråkigare att jag är skadad än vad jag själv tycker, haha. Tyvärr blir det inget SM men har målsättning som att kunna springa en kort sträcka på 25-manna i oktober. En annorlunda säsong 2016 kan man allt säga…

LZ2A9262web

Äntligen har den sista augusti passerat, då premiärupplagan av Göteborgs Brantaste genomfördes! Jag, Ola, Stensson, Hinken & Jocke i klubben har arbetat med det sen i vintras där jag varit marknadsföring/bild/sociala medier-ansvarig. Det har varit riktigt kul. Loppet blev helt otroligt lyckat! Det var en aning stressig och lång dag men vädret, alla löpare, funktionärer osv var helt fantastiska. Så himla, himla kul! Nu ska vi utvärdera lite och sen se hur vi ska utveckla det till nästa år.

LZ2A9302webLZ2A9304webLZ2A9389webLZ2A9413web

Puss o kram!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*