Sommar

Sommaren rullar på och vad hittar jag på då? Jobbar för det mesta, tar någon liten tur iväg på helgerna, tränar en del och fixar och donar hemma. Framförallt lägger jag tid på att titta och ta hand om mina blommor. Nästan på gränsen till besatt. Numera är högsta drömmen i livet att bo i ett hus med en stor grönskande trädgård. Gärna växthus med… Men det är väl lite andra drömmar man ska försöka uppnå innan det blir dags för den drömmen :)

Mårbackapelargon och Rosenskärm om det är någon som skulle vara intresserad. För de som bara tycker att orientering är kul så kan jag meddela att jag springer sisådär två gånger i veckan och kan då både köra intervaller, skog och distans men jag har lite svårt att göra någon träningsplanering då formen och benen är lite oförutsägbara. Får vila lite extra eller köra något lätt alternativ efter löpning eller styrketräning bland annat. Men det går framåt och det känns som att mängden träning är i bra balans för vad kroppen klarar av.

Inget O-ringen i år. Kändes lite märkligt faktiskt. Även fall jag inte sprang så mycket förra året så var jag ju ändå där. En traditionsenlig vecka sedan jag var 9 år. Enda undantaget var Småland 2005. Men jag hade tänkt att försöka bli med på SM i år, i alla fall medeldistans och stafett.

Nä, nu ska jag nog ta och vattna min Mostera. Den ska tydligen sprayas flera gånger om dagen. Tjohej!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*