Österlen

För några veckor sedan var vi nere på Österlen. Det var dags att urnsätta farmor. Saknar henne så det gör ont, men det var väldigt fint. Hannes som aldrig varit på Österlen fick sig en rejäl sightseeing. Jag har varit där en hel del, speciellt när jag var liten då min farmor och farfar hade stuga där. Farmor är i princip född och begraven på samma plats. Det blev Kåseberg, Ales stenar, Glimmingehus, Simrishamn och Ingelstorp där jag är döpt och farmor begravd.

Det blev tyvärr inget SM för mig i år heller. Det av lite olika anledningar. Dels så har kroppen inte varit med mig alls senaste 1,5 månaden så har inte kunnat träna så mycket och sen så har jag helt enkelt sprungit för lite i skog och orienterat för att jag överhuvudtaget ska ha något på SM o göra. Känns som att jag står och trampar på samma ställe just nu men förhoppningsvis så har det gått framåt på något sätt, det kanske bara inte är så tydligt än.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*