Nationalekonom?

Sådär, nytt år och ny termin på Handels! Jag läser fristående kurser där och planerar att ta en kandidat i ekonomi genom detta. Igår började en ny kurs, nämligen Nationalekonomi 1, kanske blir det en nationalekonom av mig? Känner mig högst osäker på skolan…tycker inte nått känns riktigt som min grej men jag kör nog på detta nu då jag räknar med att kunna ha många dörrar öppna efter det. Kanske blir att läsa till nått helt annat sen, vem vet?

Igår var det Idrottsgalan vilket jag såklart satt och kollade på. Alltså vad jag älskar idrott. Hade nog helst velat jobba med någonting inom det…vet dock inte helt vad. Herrstafettlaget var ju nominerade till Årets lag och Jerringpriset men såklart blev det ingen vinst. Kul dock med lite uppmärksamhet i TV, det behöver vi! :)

FullSizeRender 4

Ready for school…eller?