21

Hello, it’s ma birthday! Haha fattar verkligen inte att jag är 21… Men men lite mer vuxen har man alltså blivit (eller?) och idag ska jag fira med wetvest och klubbträning. Well, finns ju sjukt mycket roligare än att åka till simhallen och springa runt i vatten men säger träningsplaneringen det så gör den (i och för sig jag själv som bestämt det). Längtar i alla fall till kvällen då jag ska på klubbträningen, springa lite och sedan äta middag som vanligt i stugan vilket är höjdpunkten på veckan och så även på min dag! Idag vaknade jag hemma själv. Det var första gången någonsin som ingen kom och sjöng för mig så just nu känns det inte så mycket som en födelsedag. Presenterna har jag redan fått dessutom. Men bryr mig inte såå mycket, antar att man vuxit upp lite ändå? Även fall det klart är roligt att bli väckt med presenter och sång :)

IMG_4518

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*