Rullskidor

Wow, vilken dag! Sen min födelsedag har solen lyst varje dag här i Götet och idag då jag inte har någon föreläsning bestämde jag mig för att köra ett förmiddagspass med två varv på grus8an på rullskidor. Jag vaknade av mig själv 7.15 vilket jag har gjort varje dag denna veckan konstigt nog…back to old routines? Haha när jag var liten vaknade jag alltid vid 7, tyckte det var tråkigt att försöka somna om, ville upp och göra massa saker!
Väntade i alla fall ett tag innan jag åkte ut då det var frost ute, tänkte att det kanske var halt. Borde dock stuckit ut ändå för när jag väl var där hade solen legat på ett tag så det var lite tungt på sina ställen, värre blev det andra varvet dessutom, väl när tekniken börjat sätta sig. Åker ju inte rullskidor så ofta så tar alltid ett litet tag innan man kommer in i det. Sjukt härligt pass i alla fall, sol for to win!IMG_6146

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*