Laxadubbeln

Då har man gjort premiär på ”riktigt” i D21 i Sverige. Laxadubbeln i Falkenberg blev det och där bjöds det på en medeldistans i ett litet skogsområde där det för det mesta kändes som att skogen låg ned. Fy fasiken va slitig terräng trots hyfsat flackt. Nu i efterhand får jag väl vara rätt nöjd med min premiär men fick aldrig fokuset eller känslan jag önskar ha så var lite besviken över det när jag kom i mål. Redan innan start kände jag att kroppen var sliten efter gårdagens stafetträningsdag med klubben (inte konstigt då jag knappt sprungit på två månader). Benen var verkligen som bly men jag krigade mig igenom taggbusketerrängen ändå och vann tom spurten, det händer inte ofta! :)

38

Klicka på bilden för att komma till kartarkiv med analys :)

Agnes den stackaren sprang in i taggtråd och hamnade på sjukan :( Olyckstejen alltså, alltid är det något! Efter tävlingen blev jag avsläppt i Mölndal där pappa hämtade mig. Han skulle förbi XXL och fixa lite saker, hehe lyckades få med mig något den här gången med, kan man tänka sig! Ett par softshell byxor från Bergans, på barnavdelningen! Älskar att man inte ens kan ha damstrl ibland, livet som en liten plutt. Dock fett värt, de var identiska med de på dam och kostade 500 kr mindre!

Nu ska jag plugga, plugga, plugga. Trevlig söndag :)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*