Våren är här!

Hej våren, du är så varmt välkommen!
Idag är det vårkänslor i överflöd. Förutom att jag idag suttit inne hemma och pluggat tog jag mig ut på en liten orienteringsrunda efter lunch. Solen sken, fåglarna kvittrade, jag kunde springa i T-shirt och inte nog med det så var skogen jag sprang i helt sinnes fin. Hemma så har vårblommorna slagit ut och på gatan är barnen ute och cyklar som bara den! Snälla våren, ge mig lite energi! Just nu går all träning bra förutom löpningen typ, känns som jag inte kommer framåt haha. Men med en dos tålamod och envishet hoppas jag på att det blir bättre snart. För intresserade kan jag meddela att mina hälsenor i princip är helt bra nu, så visst finns det allt nått positivt, jag är glad så länge jag kan springa och träna överhuvudtaget!

IMG_6205IMG_6206Dagens karta finner ni här.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*