Skolan

Då var det helg igen!
Idag har jag tillbringat förmiddagen i tentasalen (måste bara älska att omtentor är på helgen!). Jag har verkligen inte kommit in i skolan alls sen jag började i höstas. Först och främst hade jag nog inte insett att det krävdes lite mer jobb än på gymnasiet, för det andra trivdes jag nog inte helt även fall jag som positiv människa sa att jag gjorde det. Just nu känns det lite bättre men i och med omtenta efter omtenta (tack vare att jag fick omtenta på första tentan) och andra anledningar så som träningsläger och diverse saker så ligger jag fortfarande efter och ja, vette fasen om jag klarade denna tentan heller. Ska ta och boka in ett möte med syokonsulenten och se vad jag ska söka till hösten. Är osäker på om ekonomi är min grej men samtidigt vet jag inte något annat som jag hellre vill läsa. Är rätt sugen på att läsa Engelska dock och om jag fortsätter läsa fristående kurser på Handels (för att läsa ihop till en kandidat i ekonomi) så kan jag tillgodoräkna en Engelskakurs tror jag om jag inte har helt fel :)

Haha, hade tänkt skriva om något helt annat men så blev det så himla mycket text om skolan så får bli i ett annat inlägg. Många som inte vet vad jag håller på med här i Götet så kanske någon som finner att den fått ett svar på det nu. Det är dock i princip lika oklart för mig som det är för alla andra vad jag egentligen läser men ja, jag har lite svårt att ta skolan seriöst (kanske beror på noll motivation med) i och med att jag inte går i någon riktig klass på ett program. Ska göra Högskoleprovet om två veckor så om jag får bra på det skulle jag kanske kunna börja på ett ekonomiprogram till hösten och då tillgodoräkna de kurser jag redan läst. Vi får se helt enkelt, nu måste jag fokusera på att ta mig igenom Nationalekonomin som jag läser just nu. Sitter just nu och kollar på femmilen från Holmenkollen (wish I was there!!) och ska ta tag i nästa tenta som är om 11 dagar, wish me luck!

LZ2A4560web

  • Your biggest fan - Du är då en av de vackraste människorna på denna jordReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*