33:33

Halli hallå!
En vecka har gått sen sist och jag har hunnit med en hel del. Mycket av tiden har spenderats med att räkna på MC, MR, TR, TC, läst av S- och D-kurvor osv…säger det er nått? Mikroekonomi är det jag snackar om och igår hade jag tenta vilket faktiskt gick bra (hoppas jag)! Förutom plugg sprang jag i helgen först Vårduetten (medeldistans) vilket gick bra. Så himla skönt att känna sig nöjd. I söndags hade vi träningsdag med Junior+ gruppen i GMOK (juniorer plus yngre seniorer) hemma hos min tränare Christin. Fokus låg på långsträckor och det var i en riktigt tuff terräng vi sprang en bana med 4 långsträckor som vi sedan analyserade tillsammans med Lina. En riktigt bra träning och jag tycker allt att jag fick med mig en del tips och egna insikter på vad jag kan förbättra.

I tisdags var det dags för årets första upplaga av Grus8an test! Jag säger bara, ångest. Det var inte själva tävlingsnerverna som gjorde att jag rent ut sagt mådde illa före loppet utan mer vetskapen om att det kommer göra så jäkla ont, konstant i 30 min. Mitt senaste noterade rekord av klubben var för exakt 2 år sedan. Det var innan jag bytt till GMOK och då blev tiden 40:04. Haha ja, vad ska man säga. Den träningsmängd jag hade då går inte ens att jämföra med dagens, ändå så tränar jag inte alls mycket i förhållande till de allra bästa.
I höstas sprang jag testloppet på egen hand tillsammans med Christin då jag var i Florida och inte kunde vara med på klubbens. Då blev tiden 34:14 och det var jag enormt nöjd med då! I tisdags sprang jag på 33:33, nytt personbästa och jag är ännu mera nöjd! Det var inte alls samma smärta som i höstas, jag kände mig stark och även fall jag i princip fick springa själv hela varvet då jag tappade klungan i början så tycker jag att jag lade upp det bra. Förra gången gick jag ut lite för hårt och då jag i tisdags noterade en km-tid på 3:52 i början så visste jag att jag var tvungen att hålla igen lite för att orka runt på en bra tid. Att löpa under 4 min per km är jag inte riktigt redo för än. Även fall jag varit skadad senaste månaderna och inte fått till alls så mycket löpning så har jag kunnat träna bättre än någonsin ändå, kört bra styrketräning och alla timmar jag spenderat i poolen har nog allt varit positivt för löpningen. Nästa gång hoppas jag kunna nå 4 min gränsen…

Förutom mitt eget personbästa så blev det nytt klubbrekord på både dam- och herrsidan. John (aka Puma) slog till på 24 min blankt, wow! Moa kungen Enmark sopade banan med oss alla och fick tiden 28:52. Jag förstår verkligen inte hur man kan springa så snabbt, är så sjukt imponerad. Att man har sånna snabba kompisar, ballt!

Skärmavbild 2015-03-26 kl. 09.43.15

  • Moa - Gulliga du! Din utvecklingskurva är imponerande om något! Du är grym bruden! <3ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*