Lunarglide

LZ2A8051web

Samlingen växer! I och med mina hälseneproblem så gjordes en del operationer på diverse skor här hemma. Resultatet blev att jag nu inte hade några hela löparskor som jag med säkerhet visste var bra för mina fötter. Jag åkte därför idag in till Löp & Sko, en riktigt bra löparskobutik där jag brukar köpa mina skor och dessutom gjort ett par gjutna sulor för ett antal år sen.  Alltid sjukt bra service och de som jobbar där kan verkligen sin grej! Jag visade mina tidigare löparskor och fick hjälp med huruvida jag borde använda mina sulor, om jag borde göra nya och vad för slags skor jag kan ha till dem. Dessutom så ville jag gärna testa något nytt märke. Har alltid haft Asics och har svårt att gå ifrån dem med ”rädslan” för att köpa skor som inte alls passar mina fötter. Jag fick testa dessa LunarGlide 6 från Nike samt ett par från Adidas. Båda var sköna men dessa var snäppet bättre, plus att de från Adidas var lila…hehe har lite svårt för lila. Första gången jag äger ett par Nike som jag faktiskt ska springa i. Har nog 5 par andra hemma men de är ”vardags” skor. Hoppas på att dessa kommer sitta på fötterna många mil!

LZ2A8049webLZ2A8053web

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*