10-mila läger

Just nu befinner jag mig tillsammans med klubben i Rimbo där vi har läger inför 10-mila. I torsdags sprang vi Svartnatta vilket var första nattstafetten för mig någonsin! Förutom första och andra kontrollen gick det riktigt bra för mig så jag är nöjd! Enda sura var att Runa slog mig precis på upploppet så blev en snöplig fjärdeplats. Efter det och en natt i Katrineholm tog vi vårt pick och pack och drog till Rimbo där vi nu bor på ett vandrarhem. Det levereras rolig terräng, härligt häng och allt som ingår på ett riktigt träningsläger. Livet är precis som det ska vara, läger äger!

LZ2A8084web

Grymma tjejer på eftermiddagens priopass igår! Dock satt jag i huset bakom med en uppsvullnad fot i vädret, tack Kristiansand OK för hjälpen!

Texten ovan skrev jag igår precis innan andra passet. Tänkte att jag skulle uppdatera senare på kvällen och kunna leverera lite bilder. Det blev bilder men också nyheten om att jag numera går runt med en omlindad högerfot. Efter andra kontrollen igår lyckades jag trampa helt åt skogen snett och en rejält illa stukning var ett faktum. Klarar av att hoppspringa tillbaka till målet och få foten omlindad. Aldrig stukat mig så illa förut, svullnaden var verkligen riktigt illa. Pain! Ingen löpning idag alltså men körde lite styrketräning i hockeyanläggningens gym där vandrarhemmet vi bor på ligger. Om det blir någon Kolmårdskavle imorgon återstår att se…

Processed with VSCOcam with c1 preset

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*