Liseberg

12343

Äntligen börjar det kännas lite som sommar i alla fall. Gårdagen bjöd inte bara på fint väder utan även min första arbetsdag på Liseberg! Helt sjukt att det faktiskt är tredje sommaren jag jobbar där. För er som inte vet så är jag på avdelningen Evert Taubes värld som förutom innebär att jag är värd inne på själva museet (alltså gå dit, det är verkligen finaste utställningen!) också innefattar att vara femkampsvärd. Två helt olika saker men båda är otroligt roligt. Arbetskamraterna är ju ofattbart goa också, kan inte tänka mig något bättre sommarjobb! Bilden är från förra sommaren då vi hade en femkamp med anställda från SKF, riktigt kul men också utmanande med stora grupper från alla möjliga nationaliteter :)

Just nu går jag och bara längtar till nästa fredag (är stressad om något), då är sista tentan skriven och jag får ta sommarlov vilket kommer bestå av en hel del jobb på Liseberg och självklart massa orientering, jippie!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*