Sommarlov!

Hej och tummen upp för att det äntligen är sommarlov! Sista tentan skrevs i fredags och efter det har jag hunnit med en tur upp till Bohuslän för att löpa publiktävlingar och heja på Världscupen. Sprinten igår var väl inget att hurra för, tog två sämre vägval och blöta berghällar är inget att rekommendera… men kul ändå! Efter det hängde vi fortsatt i Lysekil och hejade som bara den, speciellt på Forsbergskan som varit så grym denna våren och blivit uttagen till att springa just sprinten.

Blåst hade vi ingen brist på i helgen, herre gud! Efter tävlingen igår drog vi till Vänersborg för att hänga med Saltarn. Det blev middag (lagad av moi!), en tur ut i byn där det var nationaldagsfirande (glömde helt bort att det var det hehe) och sen sleepover!

Idag blev det att gå upp tidigt för att ge sig ut på en medeldistans i Munkedal. Alltså det var verkligen Munkedal. Aldrig sprungit på så litet skogsområde, det var mer som en sprint och när det väl var skog så var det antingen bland folks kompost, i leriga branta backar där man knappt kom uppåt eller i skog där träden låg ner mer än vad de stod upp…haha det var ett rent ut sagt skämt verkligen! Jag rätt otaggad då jag inte riktigt kände mig på hugget så gav egentligen upp redan till tvåan. Vid femman fastnade jag med kläder och hår i en taggbuske och då fick jag nog, blev så arg att man ens kan arrangera en tävling i ett sånt område.

Men men, det var roligt att kolla på världseliten efter det i alla fall och nu är jag hemma, trött som bara den och ska dega järnet resten av kvällen, puss o kram! :)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*