Working hard

Ajjemän, det är mycket jobb nu. Sen midsommar har jag jobbat först åtta dagar i sträck och nu är jag inne på sjätte dagen av ett sjudagars pass. Det är tufft! Jobbar antingen 12.50-20.30 eller 14.20-22. De flesta lisebergare går antagligen upp, äter frukost och drar till jobbet. Jag däremot sätter klockan på 7.30 (då jag börjar tidigt) för att hinna äta frukost, träna, äta lunch och sen cykla till jobbet. Jag jobbar ju på Evert Taubes värld vilket innebär en hel del stående arbete. Mina ben har varit rätt möra konstant sen midsommar, ingen vila ingen ro, haha! Men jag ska inte klaga, kan inte tänka mig något bättre eller roligare jobb och trots trötta ben till och från så tycker jag att träningen flyter på bra ändå, det känns bra helt enkelt. Det enda jag saknar nu är lite skogspass, har bara varit ute i skogen en gång sen Jukola (pga min fot) och enda OL-passet är en sprint som gav mig ytterligare ett kvitto på att jag fasiken måste börja träna mer på denna distans. Min fot är dock helt bra nu, har inte känt av den på en vecka ungefär men i och med lite tidsbrist innan jobbet så har jag valt att vänta till onsdag med att löpa i skogen för då är jag ledig.

I lördags körde jag mitt favoritpass i Brudarebacken. Backintervaller i gassande sol. Det var kämpigt men jag kände mig stark och ja, klockan var typ 9 på morgonen, det var otroligt varmt redan då men jag tycker jag kunde trycka på bra och det var riktigt gött att kunna springa i shorts och sporttop, mera sånt tack!

sommar15

Helt genomsvett efter ett sprintpass på morgonkvisten / Brudarebacken, någon som vill utmana? ;)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*