Tålamod

Det är alltid något som sätter käppar i hjulet för en. Benhinnor, förkylningar, hälsenor, stukningar, överansträngningar…och nu något jäkla virus som inte vill försvinna. Tålamod är fiskarens, eller snarare elitidrottarens, bästa vän. Just nu sitter jag hemma i Mölnlycke, med en retande hals och massa plugg framför mig. Dock tog jag en liten paus nu för att följa mina grymma tjejer som är i Norge och löper Night Hawk. Tanken var att jag också skulle vara med men pga mitt onda knä/lår jag hade så tog jag det kloka beslutet att hoppa det. Var hos sjukgymnasten i torsdags och allt var positivt på den fronten. Det jag trodde var en sträckning bedömde han snarare som en överansträngning och eftersom jag knappt känner av det längre så sa han att jag kan löpa i princip som vanligt igen, jippie! Tog mig ut på en lugn tur samma dag och det gick bra för benet men desto sämre för halsen, tyckte det hade gått över men tydligen inte :( Var hos doktorn igår morse och han trodde det var något virus jag haft i kroppen men att jag borde bli frisk snart…tålamod.

sommarmiddag

En alldeles underbar kväll igår med chevré chaud i Ellens oas till trädgård. Skönt att tänka på nått annat än träning

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*