Hösten är på ingång!

Hösten är banne mig på ingång! Men det ska vi inte deppa för, så mycket kul som händer nu ju! :)

I torsdags så sprang jag första OL passet sen O-ringen… Oj vad det kändes över förväntan. Var beredd på att kanske knappt orka ta mig runt typ, men det var faktiskt inte så farligt, himla skönt! I helgen löptes det Medel och Stafett DM. Förutom bom på ca 3min totalt på medeldistansen så kändes kroppen rätt bra och på alla kontroller förutom två då så funkade tekniken kanon! Igår var det stafett och med lite omkastningar i lagen hit och dit så blev det till slut andra sträckan i förstalaget för min del. Agnes sprang första men hade inte dagen så jag fick löpa ut en bit efter. Kroppen kändes bra första slingan (innan varvning) men sen kroknade den, orkar tydligen inte längre än en medeldistans right now, hehe… I alla fall, bommade en kontroll annars bra orientering och det blev till slut silver för vårt lag efter en superstark Lina på sistasträckan, bara några meter bakom IFK, attans!

IMG_1634LZ2A9037web

Vad har jag annars hittat på då? Jo men juste, i fredags hade jag och Agnes inflyttningsfest, en riktigt lyckad sådan. Jag har även hunnit med ett långpass sen jag börjat träna efter sjukperioden. Det blev upp och ner för Getryggarna och även fall det är riktigt nice med vätskepaus i Ugglemossen samt lite bergsklättring vid en av sjöarna (lite väl brant var det kanske…) så avundas jag alla er som befunnit er i fjäll och berg, känns som hela Instagramflödet kryllar av härliga alpbilder, jag vill dit!

LZ2A9025red

Sicka babes va! Agnes stod och bakade hela fredagen, var mycket uppskattat!

IMG_8101-2

Lite intag av russin i Ugglemossen :)

IMG_8099

Men men! Fjäll och berg får vänta nu har verkligen hösten dragit igång med första skoldagen på Handels. Ska läsa fortsättningskurs i Nationalekonomi och just nu känns det rätt bra faktiskt. Första delkursen består i princip bara av matte, och eftersom jag läste natur och upp till Matte E på gymnasiet så känner jag mig allt lite hemma där ;)

Puss o kram!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*