Lägenhet 142 #2

Hej hopp!
Det blev inget Blodslit idag…mycket tråkigt nog! Lyckades bli sjuk exakt samma vecka förra året och kunde heller inte då springa som jag planerat. Trots två försök har jag alltså fortfarande varken gjort debut på Blodslitet eller ultralång distans. Jaja, gör väl ett försök igen nästa år!

Anyway. Är nästan frisk nu och igår när jag ändå var nere på stan för att fixa sulor till mina löparskor på Löp & Sko så tog jag en tur förbi Granit. Hehe träningsvärken i mina armar säger väl en del om min shoppingrunda… Fick med mig ett soffbord, en lampa, två förvaringskorgar till hallen och en fin liten Aloe Vera växt. Mycket nöjd men det var som sagt lite tungt att bära på själv ;) Dagen har jag spenderat hemma med maximal vila för att bli helt frisk så jag förhoppningsvis i alla fall kan börja träna som vanligt på måndag, det tror jag på!
LZ2A9631web1

Se! Här har jag suttit i princip hela dagen för att få biljetter till Håkan, fullt redo och allt. Men icke, inte en enda jäkla biljett fick man tag på :(

LZ2A9636web

Fatet fyndade Agnes på en inredningsbutik i Haga och underläggen är från Australien, älskar dem!

LZ2A9640web

Lite mer details från vår lägenhet. Agnes gick crazy en natt när hon inte kunde sova och klickade hem denna underbara Eos lampa, love!

LZ2A9641web

Ett av mina bästa köp till sovrummet, en sån mysfaktor!

LZ2A9647web

Vårt fina svarta bord från IKEA och lite stolfynd från Blocket och Balders hage, än så saknar vi några stolar för att kunna ha middag.

Puss o kram!

  • RF - I likeeeeReplyCancel

  • Tilda Johansson - Åh vad fin blogg! Får man fråga hur eller i vilket program redigerar du dina bilder? :)ReplyCancel

    • admin - Tack! :D Jag redigerar allt i Photoshop :) Eller mobilbilder redigerar jag i appen VSCO.ReplyCancel

  • tilda - Okej tack för tipset, kanske får önska mig det i födelsedagspresent! Läste tidigare att du har problem med benhinnorna. Kan inte du göra ett inlägg om det? Hur länge du haft det, varför du fått det, vars och hur du behandlar det och hur du ska få bukt med det? Skulle vara intressant att läsa då jag hamnat i samma sits.. Tror jag läste att du bara kan springa 4 gånger i veckan om jag inte minns fel? Aja, ett önsketips i alla fall! :DReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*