Cinviz Medel (2016-03-26)
Kategori: Träning
Karta/område: Cinviz
Land: Tjeckien
Distans: Medel
Sträcka: 4.24 km
Tid: 36:00
Genomsnittlig puls: 158
Maxpuls: 176
1: Ganska brötigt på marken, hyfsad sikt. Ser det gröna på långt håll och försöker hålla riktningen men är inte helt säker när jag kommer fram, kollar till höger så sitter den där.
2: Har det gröna tv som hållpunkt i princip hela sträckan. Kartan var inte nyritad så väldigt oklart just in mot ktr, tycker dock att den borde vara där men ser inget torn. Kollar upp en gång till och så sitter det en skärm där vid ett träd, tänker att det kan ju inte vara min men siffran stämmer, tittar upp och ser en liten tornställning uppe i trädet typ, haha intressant.
3: Tycker det är lite svårt att hålla riktning inne i grönområde samtidigt som man ska ta sig igenom det så snabbt som möjligt. Kommer ut i det vita bra och läser av den gröna pricken, tar riktning in mot ktr men inser att det är rätt svårt att läsa av detaljerna, får kanske lite hjälp av en annan löpare men hittar den bra.
4: Tänkte att nu ska jag försöka jobba med riktningen och checka av det gula och bäcken på vägen. Det gick bra fram till slutet då det helt plötsligt kommer en traktorstig, fortsätter följa riktningen och ser sen att jag kommer ut i det vita. Stannar upp, tittar åt höger, där e den! Väldigt oklart på kartan mao…
5: Riktning, upp med blicken, får den bra!
6: Ser det ”gula” på håll (här är tydligen tjockt med lägre granar lika med gult och grönraster). Följer det på v sida men sen känns det som att ktr sitter lite utanför det typ, aja.
7: Här går det egentligen inte att läsa på nått för allt ”smälter” samman, jobbar med riktningen och blicken. Ser den på hyfsat avstånd.
8: Planen var att bröta igenom missen och innan jag lämnar den verkligen veta vart jag går in i det gröna för att inte göra samma misstag som igår. Är hundra på vart jag går in men sen väl i det gröna blir jag lite osäker. Kommer inte riktigt ihåg om jag såg det gula eller ej men vet att jag tittade lite extra på kompassen och sen såg jag faktiskt en annan löpare som tar den, dock var jag på helt rätt väg så hade nog fått den bra ändå ;)
9: Håller mig till planen och det går bra, checkar av punkthöjderna på vägen upp och ser ktr.
10: Får lite hjälp av löpare framför men man såg ändå sänkan på rätt långt håll, en riktig gropsänka.
11: Velade lite om jag skulle gå runt eller ej men börjar ändå med den men sen genar jag upp och nog lite mer upp än vad jag inser. När jag kommer ut i det vita är jag så inställd på att jag ska klättra mer, Judith är framför mig och börjar gå upp men sen inser vi båda att vi var på exakt rätt höjdkurva. Jag tänkte på att branten nedanför ringen inte alls såg ut som den jag såg men sen så såg jag inte branten th om ktr i ringen så blev lite lurad där…
12: Siktar ner mot stigen, rätt bra sikt och ser den stora branten nedanför ktr på håll, lite löpare framför med.
13: No prob
14: Siktade och kollade upp för att se det gula, no prov.
15: Bra.
Visa kommentarer (0)
 
Cinviz Medel (2016-03-26) Cinviz Medel (2016-03-26)