OBS tävling Brosarp (2016-04-08)
Kategori: Tävling
Karta/område: Ravlunda
Distans: Medel
Sträcka: 5.95 km
Tid: 38:13
Genomsnittlig puls: 184
Maxpuls: 192
Jag hade lite på känn tidigare i veckan att kroppen inte är 100% och så innan start. Hade verkligen inga krafter alls så det var lite frustrerande. MEN, det jag kunde påverka själv gjorde jag väldigt bra. En bom och kanske inte de allra bästa vägvalen på alla sträckor men jag är ändå nöjd :) Det var riktigt kul och jag känner fortsatt lugn och trygg i mig själv och min orientering, riktigt härligt!

1 (+0.39): Nöjd med vägval och genomförande. Var inte helt hundra på vart jag lämnade den stora sänkan med stenarna för hade så mycket fokus långt fram att jag glömde titta efter stenarna, men jag hade ju bra riktning i alla fall och hade koll på sänkan till vänster och sen såg man ktr på rätt långt håll.
2 (+0.42): Jäkla bröt och taggbuskar i grönrastret och jag insåg att jag helt tappat kompassen men kände ändå att jag tagit en höjdkurva och borde varit rätt. Sen såg jag en liten gubbe som satt bakom stenen, haha innan jag ens såg stenen. Fett liten sten...
3 (+1.33): Vågade stanna till och bestämma vägval, kände mig ändå säker rätt snabbt men i början hade jag kanske tänkt att gå runt mer faktiskt och ta vägen. Var lite osäker mitt på sträckan men sen såg jag tornet på långt håll (tänkte på att ha upp blicken) och kunde satsa allt upp mot det. Hehe sen fick jag ju den svåraste möjliga ingången så tror nog ett vänstervägval kanske hade varit bättre. Men jag klarade ju av det ;) Kunde faktiskt läsa av den lilla lilla sänkan precis utanför ringen så då förstod jag att jag hade en liten bit kvar, hade koll på kompassen och tittade så långt jag kunde genom lövbuskarna...gick inte så snabbt dock hehe.
4 (+0.57): Fick tanken "nu är det typiskt att man missar efter att jag var så nära på att göra en bom"...och så gjorde jag det, damn. Tittade efter dubbelstenarna men såg de aldrig, tänkte att de säkert var så små att jag inte såg dem hehe, såg en grön höjd o sprang mot den men var ju fel...insåg det när jag kommer fram och tittar åt höger där jag skymtar stigen så blev inte allt för stor bom i alla fall.
5 (+0.15): Nicole kommer ikapp mig men jag tycker ändå jag lyckas behålla lugnet och vi tar femman samtidigt. Det jag läste på var typ sänkorna och ser den jag ska till från rätt långt håll.
6 (+0.48): Jag bestämde direkt att jag skulle gå höger, Nicole tar vänster och jag ser henne springa ut från ktr när jag ska ta den. Genomför den bra men kanske hade vänster gått fortare? Oklart då jag sprang betydligt mycket långsammare än henne...Lite defensiv på slitet men fick för mig att det var ett träd jag skulle leta efter så tittade upp efter det, hehe men det var ju en rotfälla.
7 (+0.14): Good, men inte så snabb...
8 (+0.56): Påväg ut till stora stigen tänker jag "shit va trött jag är, jag orkar inte mer", sen tänker jag "Nej jag ska fasen se till att orientera bra ändå även fall jag är trött". När jag löper från stigen tänker jag även "nu ska jag ta revansch!", hehe var här jag bommade lite på sista etappen av O-ringen ;) Var dock fett osäker på vart jag var men vet inte riktigt om jag hade orkat springa fortare ändå hehe. En aning bättre sikt än vad det är här på sommaren och jag såg andra löpare ta ktr ungefär innan jag gick ner i sista stora sänkan.
9 (+0.07): Good
10 (+0.06): Good
11 (+0.42): Var fett osäker på slutet in mot ktr efter det gula och tänkte att här är det lätt att missa iom ökad fart men vågade ta ett kartstopp och det var nog klokt.
12 (+0.08): Good
13 (+0.16): WOHOOO jag kan allt ta kompassriktning, bam ;)
Mål (+0.11): Ingen snitsel, fick dåligt stråk, är bara fett allmänt långsam haha!
Visa kommentarer (0)
 
OBS tävling Brosarp (2016-04-08) OBS tävling Brosarp (2016-04-08)