Gränsjakten i Strömstad etapp 1 (2019-08-10)
Kategori: Tävling
Distans: Medel
Sträcka: 4.56 km
Tid: 34:34
Genomsnittlig puls: 164
Maxpuls: 198
Till 1an tänkte jag att jag skulle ta stig längre än vad jag gjorde, vilket ledde till att jag tappat planen lite och blev osäker, eller snarare försiktig in mot kontrollen. Såg en annan kontroll men fortsatte i rätt riktning och såg den sedan på håll. Missade inte men genomförandet kändes inte hundra. Om det hade varit ännu grönare hade jag kanske missat den.

Till 2an tänkte jag på att INTE läsa kartan när jag faktiskt inte behövde det. Ska springa stig (som dessutom var lite knagglig) fram till en kraftledning, SEN kan jag läsa kartan.

Till 4an tänkte jag på tre grejer jag ville checka av. Först höjden jag skulle över och att jag höll rätt riktning, sen kraftledning, sist mossen. Gick bra även fall jag inte hamnade exakt PÅ mossen.

Till 5an blev jag osäker på riktningen. Så onödigt, skulle ju bara hålla i kompassen och checka av toppen/röset till höger. Men blev osäker och tappade tid. Dålig ingång till kontrollen också.

Till 6an när jag sprang längs beståndsgränsen fokuserade jag på att löpa och inte läsa kartan, för det behövdes ju inte just då.

Till mål gjorde jag en klassiker (det var ingen snitsel). Kollade bara vägval åt det hållet strecket gick, borde ju sprungit ut till stigen direkt istället för att hamna i massa skit.
Visa kommentarer (0)
 
Gränsjakten i Strömstad etapp 1 (2019-08-10) Gränsjakten i Strömstad etapp 1 (2019-08-10)