Gränsjakten i Strömstad etapp 2 (2019-08-11)
Kategori: Tävling
Sträcka: 8.26 km
Tid: 55:37
Genomsnittlig puls: 152
Maxpuls: 179
Såg stigen till 1an men tänkte att snabbast var nog ändå rakt på. Bara att lägga kompassen och springa rakt på egentligen, checka av de större grejerna längs vägen. Nyckeln var väl att få ett bra stråk genom branterna för att sedan vara med när man kom upp för höjden/det större gula området. Gick bra först MEN så möttas jag av en vägg (brant). Blev osäker, sprang höger runt och när jag väl kom upp så hade jag tappat riktningen lite (dessutom hade jag en tråd runt hela mig pga dålig tröja...).
Insåg dock att jag var åt höger och fick därifrån en bra kontrolltagning. Men sammanlagt så kändes genomförandet sådär. Tappade 2min på Elin.

Till 2an tänkte jag verkligen, sa det dessutom högt för mig själv, att höja blicken och se hur höjdkurvorna gick ut precis innan stenen. Dvs att inte bara titta på kompassen och hoppas på att ramla på den. Gick bra.

Till 3an försökte jag verkligen att jobba med riktningen. Bara att ta sig igenom och över den stora höjden, ner i mossen. Gick bra men därefter blev det lite snurrigt. Tänkte att jag kom upp vid branterna ovanför sjön, vilket ledde till att riktningen blev lite fel. Insåg det dock när det inte såg ut som jag tänkte mig (såg inga stenar). Därifrån fick jag i alla fall en bra ingång.

Till 7an ville jag försöka att verkligen följa åsen hela vägen ut. Det gick bra och jag checkade av det gröna/gula precis innan kontrollen även fall jag kanske inte helt hade bestämt det. Var osäker på hur tydligt det skulle vara, men när jag väl kom dit så såg jag.

Till 10an försökte jag ta revansch från igår. Sprang rakt ut men det var förmodligen inte det snabbaste. Man hade nog kunnat få ett bättre stråk rakt fram längs höjden, fast samtidigt en sträcka som man bara har tur eller otur med. Jag hamnade vid en brant och massa stenar som inte gick supersnabbt att ta sig igenom.
Visa kommentarer (0)
 
Gränsjakten i Strömstad etapp 2 (2019-08-11) Gränsjakten i Strömstad etapp 2 (2019-08-11)