GBG O-meeting (2019-08-25)
Kategori: Tävling
Karta/område: Sandsjöbacka
Arrangör: Frölunda OL
Distans: Lång
Sträcka: 9.65 km
Tid: 84:01
Genomsnittlig puls: 164
Maxpuls: 188
- Fysiskt så hade jag inte riktigt dagen. Väldigt varmt med som blev otroligt jobbigt för kroppen. Men jag tog mig runt. Tänkte nästan ge upp men det gjorde jag inte!

- Det är svårt att känna att man får flyt i den här jobbiga terrängen. Man ska nog inte vara för hård mot sig själv men jag fick aldrig riktigt känslan. Tycker inte jag var bestämt eller riktigt tänkte. Mycket pga att jag blev så trött.

- 1an gick fint men blir osäker när jag kommer till mossen precis innan ktr. Vet inte varför men hakar upp mig på onödiga saker som tex riktningen (i det här fallet). Får kontrollen bra men stannar alltså till och tvekar i onödan.

- Dålig riktning till 2an för försöker leta bra stråk i terrängen.

- Vägvalsmiss till 3an (inte utanför kartan som det ser ut här). Tänkte att rakt på det går bara inte och att det skulle vara brötigt längs sjön... Genomför det sådär. Håller på att ge upp i mitten på sträckan när jag genar i ett skitområde, fastnar helt i ett grönområde.

- Vad hände med riktningen till 4an? Är riktigt trött fysiskt, lite snurrig osv men då borde jag verkligen skärpa mig extra noga. Kontrollera riktningen en extra gång och använda kompassen rätt??

- Till 7an har jag bra framförhållning och tydliga punkter att checka av. Då orienterar man ju bra!
Visa kommentarer (0)
 
GBG O-meeting (2019-08-25) GBG O-meeting (2019-08-25)