Stafett DM str 1 (2019-09-09)
Kategori: Tävling
Sträcka: 1
Sträcka: 7.39 km
Tid: 56:13
Genomsnittlig puls: 168
Maxpuls: 192
Kul tävling! Men har två dåliga träningsveckor i bagaget och hoppade medel DM igår så blev lite tufft fysiskt idag helt enkelt.

- Riktigt nöjd med 1a kontrollen! Var inte helt med från start då det vart knicksigt och lite trångt att springa men när vi väl vek av från stigen så läste jag in mig och tog eget spår. Inte så mycket framförhållning mao men gick rätt iaf. Hade kontrollen i mitten.

- Inte helt nöjd med stråket till 3an. Hade inte helt koll på riktningen och hade varit bättre att hålla mer höger än vänster. Men höll mig ändå till mitt när det spred ut sig så det är jag nöjd över.

- Så dålig framförhållning till 6an. Fastnade vid smådetaljer på vägen och hade ingen strategi vad jag egentligen skulle läsa på. Tappade massa tid här även fall jag inte missade kontrollen.

- Till 8an tappade jag det fysiskt. Blev sååå trött. Huvudet tappade jag också och kompassen med för den delen (inte bokstavligt). Fel riktning, ingen koll alls och hit och dit. Blev också ställd över att jag tappade bort mig så och var inte pigg nog att lösa det på ett bra sätt. Efter det blev jag ännu tröttare.

- Ändå rätt nöjd med genomförandet till 12an, även fall jag hade kunnat jobba mer med framförhållningen, höja blicken ännu mer på slutet då man fick bra sikt över hygget när man kom från åsen.
Visa kommentarer (0)
 
Stafett DM str 1 (2019-09-09) Stafett DM str 1 (2019-09-09)