Partilletrippeln Medel (2019-10-06)
Kategori: Tävling
Sträcka: 4.82 km
Tid: 37:35
Genomsnittlig puls: 153
Maxpuls: 181
Fy skäms så stressigt beteende till 1an. Kände mig trött och sliten innan start så trodde det skulle gå tungt men när jag väl sprang iväg kände jag mig superstark. Det var i alla fall lite konstigt och rörigt vid ettan, plus massa andra kontroller. Jag borde ju dock använt huvudet lite bättre och tittat på kompassen så hade bommen kanske inte behövt bli så stor.

Fortsätter vara stressad, framförallt för att jag orkar mer fysiskt än vad jag hinner med att läsa på kartan. Slutar orientera, ar dumma beslut och lyssnar inte på varningssignalerna. Straffar sig till 5an där jag inte kollar riktning.

Påväg till 9an tänker jag att jag ligger mer till vänster än vad planen var. Så att jag liksom vet det när jag kommer ut på stigen. Trots detta så springer jag HELT FEL!?

Bra sista del av banan där jag fortfarande känner mig stark fysiskt men springer lite mer kontrollerat i alla fall. Lite dålig blick upp kanske.

Overall stressat beteende och det hade verkligen kunnat bli mer än 3 bommar. Dock missnöjd över att dem blev såpass stora...
Visa kommentarer (0)
 
Partilletrippeln Medel (2019-10-06) Partilletrippeln Medel (2019-10-06)