25-mannamedeln (2019-10-13)
Kategori: Tävling
Karta/område: Nytorp, Västerhaninge
Sträcka: 5.36 km
Tid: 34:42
Genomsnittlig puls: 131
Maxpuls: 152
Dålig framförhållning till ettan. Borde ju tänka följa stig som svänger upp i sänkan, brant till höger, stig till höger, sen är stenen/kontrollen till höger. Blir lite hackigt pga att jag läser in mig på det jag ser.

Samma sak till 2an men blir lite svårare när man kan springa såpass fort och sträckan är så kort. Dålig med riktningen så blir osäker, kommer lite snett och stannar till innan jag ser kontrollen.

3an var rätt bra framförhållning. Kom ihåg att jag tänkte att nu måste jag hålla i mig pga att det går så fort och att det blev lite skakigt till 2an.

Till 8an tar kontrolltagningen tid pga att jag inte ser den direkt. Det var egentligen tydligt och jag hade velat attackerat den mer för jag var helt rätt.

Till 13e går det bra fram till kontrolltagningen, då slutar jag läsa kartan och tittar enbart rakt fram mot en annan punkthöjd där en annan kontroll sitter. Bort tänkt på sänkan som sista säkra.

14e är lite klurig och jag tänker bara att jag ska upp, så råkar komma lite för högt upp. Lite stressat beteende pga att jag kommit ikapp hon som starta före.

Samma sak till 15e typ. Kommer till stenen men ser först en mosse till höger (ser ut som en öppen mosse) så blir lite ställd.

OBS är en extra kontroll på den här kartan från Livelox :P
Visa kommentarer (0)
 
25-mannamedeln (2019-10-13) 25-mannamedeln (2019-10-13)