GBG Teknikträning 27 nov Revansch (?) (2014-12-04)
Kategori: Träning
Karta/område: Änggårdsbergen
Sträcka: 7.33 km
Tid: 76:53
Genomsnittlig puls: 145
Maxpuls: 169
Okej lite revansch blev det men har ju en del att jobba på när det kommer till momentbana... Kurvbilden klarade jag ok men inte mycket mer än så. Var osäker väldigt ofta och till 2an där jag genar trodde jag att jag sprang rätt men det måste varit en annan sten jag var vid. Upp på gula höjden efter 3an var jag väldigt osäker då jag inte såg någon sten eller tyckte branten stämde, men var tydligen rätt.
Kurvbildsdelen gick ju under all kritik, inte okej. Dessutom var jag ju inte framme vid kontrollen? Där jag var satt det minsann en markering precis likadan som vid alla andra.Tyckte det blev lite konstigt påväg ner till 6an (självförtroendet sjönk en aning där).
Kompasspartiet gick betydligt bättre nu på dagen, dock fortfarande klurigt. Rätt risigt och dålig sikt på det området vilket gjorde det lite svårare. Vid 10an märkte jag att det faktiskt började bli riktigt mörkt så efter den satte jag på lampan. Känner direkt att det blir svårare, vet inte varför det ska vara så men fasiken man ser ju ingenstans!!
På sista delen hoppade jag raktpå sträckan eftersom jag körde den hyfsat förra gången så tog några kontroller på slutet bara, gick helt okej :)
Visa kommentarer (0)
 
GBG Teknikträning 27 nov Revansch (?) (2014-12-04) GBG Teknikträning 27 nov Revansch (?) (2014-12-04)