Svartnatta (2015-04-02)
Kategori: Tävling
Karta/område: Ödesäng
Distans: Stafett Natt
Sträcka: 2
Sträcka: 6.04 km
Tid: 41:54
Genomsnittlig puls: 172
Maxpuls: 194
Försökte verkligen ha en bra och positiv inställning innan loppet. Brukar ha svårt att ha det när det kommer till natt då jag känner mig så sjukt dålig på det. Tror det ofta blir ännu sämre just pga att man har inställningen att det ska gå dåligt. Får gå ut som 4a med Runa närmast framför ca 2min.

1:Blir glad när jag ser första då jag tycker att jag borde klara av den, bara se till att ha rätt riktning och hålla lite vänster så kommer jag ramla på stigen eller i ”värsta” fall hygget om jag skulle råka gå lite för lång till vänster men då skulle jag fortf veta vart jag va. Slutar dock med att jag drar åt häger (som vanligt) och kommer till mossen där skogen blir annorlunda vilket får mig första att tro att jag nått det gröna men då riktningen inte stämmer blir jag förvirrad. Inser dock till slut vart jag är och rättar till misstaget. Blir dock en bom på ca 4min men den hade kunnat bli mycket större än så.

2: Löper ner från höjden, över stigen och ser stenen. Sen drar jag lite åt höger (igen!!) och förstår inte riktigt hur höjden går. Om jag bara hade varit lite mer säker på mig själv hade det inte gått så mycket tid då jag egentligen faktiskt vet vart jag är. Får kontrollen till slut då jag kan läsa av höjden bredvid, tar dock ett litet tag.

3: Tycker inte det finns något annat alternativ egentligen än att köra rakt på och hoppas på att hygget inte är allt för skitigt. Gick rätt bra. Kommer ut på stora vägen innan ingången till kontrollen bra och får det gröna till vänster och höjden. Sen håller jag bra riktning och ser stenen som någon annan samtidigt stämplar vid så blir lätt.

4: Ser tjejerna framför mig nu som antagligen sprungit om mig då jag bommat ettan. Håller bra riktning och får lite hjälp av dem framför. Kommer över det gula vilket är tydligt och ser mossen tillsammans med stenen till höger, höjden är tydlig och får kontrollen bra.

5: Planerar att bara köra rakt på ut på vägen men lyckas dra åt höger (IGEN!!) och kommer ut på traktorstigen. Sedan väljer jag att sena över höjden och läser bra av det tydligaste, nu är jag ikapp de två tjejerna jag såg framför mig och lyckas få bättre riktning ner från höjden i mossen så då försvann dem. Kommer upp på höjden i sänkan så får en bra ingång till kontrollen.

6: Touchar mossen, ser höjderna efter vägen tydligt samtidigt som jag ser Runa. Lite osäkerhet in mot kontrollen då jag blev lite störd men har ändå kontroll och får rätt sten, hittar den innan Runa.

7: Springer tillsammans med Runa och tempot går upp jmf med tidigare då jag sprang själv. Håller bra riktning och tänker att jag verkligen måste fokusera på den med tanke på lite hets när man springer ihop så. Får mossen mitt på sträckan bra och sedan vattendraget från mossen och höjden är rätt tydlig, tar den precis efter Runa.

8: Springer lite mer åt vänster än Runa från kontrollen och kör den riktning jag tror är bäst. Ligger precis hack i häl över ängen men sen är Runa lite starkare och mer offensiv in mot sista så hon tar den precis innan mig. På upploppet har jag ingen chans då det va så jäkla blött och knöligt. Gav nog lite upp mentalt innan då jag tänkte att Runa ”borde” vara snabbare än mig.
Visa kommentarer (0)
 
Svartnatta (2015-04-02) Svartnatta (2015-04-02)