10-milaträning Lindbacken (2015-04-03)
Kategori: Träning
Karta/område: Lindbacken
Sträcka: 8.41 km
Tid: 64:01
Genomsnittlig puls: 158
Maxpuls: 173
1: Stiglöp, sedan över till andra, läser av stenen lite snabbt och sedan är höjden bredvid nästa sten tydlig. Lyckas ändå springa förbi kontrollen (satt bara en reflex) och är nere vid det gröna och mossen, vet inte riktigt vad jag tänkte på. Nästan lite ”det här är en lätt sträcka”-misstag.

2: Tänker att snabbaste är att springa väg men det kan jag ju lika gärna göra hemma så kör rätt rakt på. Lite åt vänster i början men tänker att jag lika gärna kan testa och springa i all skit för att lära känna terrängen. Det gröna området på slutet av sträckan var inte så farligt, där det går in lite vitt var det nästan ännu mera vitt. Bäckarna är tydliga men lyckas ändå gå lite höger, lyfter blicken och ser höjden åt vänster och även branten.

3: Ner på traktorstigen och ut på vägen. Tänker på att jag ska lyfta blicken och mycket riktigt ser jag kontrollen ända från vägen (dock satt den rätt högt upp, vilket typ alla gjorde)

4: Kämpigt över hygget men inte jättefarligt, lyfter blicken och det är bara att löpa på då man ser tydligt gränsen på hygget. Får stenen precis på slutet och löper över höjden precis innan kontrollen.

5: Mycket fin sträcka! Surfar över höjderna fint, läser kanske lite väl tydligt men ville vara säker att jag höll riktningen. Gula mossen till höger tydlig, även småmossarna precis innan ringen men sen blir det diffust och stenen ligger lite mer åt höger än vad jag trodde den skulle vara, såg dessutom inte ut som jag trodde det skulle se ut. Classic denna terräng.

6: Håller riktningen bra i början och för höjden mitt på sträckan. Drar dock lite åt höger och tror jag får en sten men vet inte riktigt om det var den, inser att jag faktiskt ska ner på en sluttning och ser några som springer mer åt vänster. Löper mer åt vänster och springer rätt ner på den. Mer grönt än vad kartan visar, på hela sträckan låg skogen typ ner.

7: Kommer ut lite mer vänster än vad jag tänk på stigen, springer över höjden. Stannar och knyter skorna och efter det blir jag lite lost, tycker ingenting stämmer och känns som jag springer längs en höjd som inte alls ser ut som nått som är med på kartan. Fattar ingenting men springer tillbaka lite snett till höger av en slump och där sitter kontrollen. Väldigt oklart område!

11: Tänker att jag kanske ska springa till 8an så löper ut på vägen men bestämmer att det räcker med att löpa till 11an. Sänkan innan kontrollen är tydlig och jag får perfekt ingång.

12: Löper ut på stigen, över höjden och sen vet jag inte vad som hände. Det var sjukt diffust och jag drar iväg åt tjottaheiti, stannar och tappar riktningen helt och hållet. Löper runt och kan inte läsa in mig någonstans och fattar knappt vart jag kommit ifrån. Får till slut de två stenarna söder om kontrollen och hittar den. Det var väldigt grönt typ runt kontrollen, väldigt konstigt.

13: Bra genomförd hela sträckan, det grönrastiga var framkomligt och den gula lilla höjden var riktigt tydlig. Får kontrollen bra.
Visa kommentarer (0)
 
10-milaträning Lindbacken (2015-04-03) 10-milaträning Lindbacken (2015-04-03)