Sprint Guldheden (2015-04-30)
Kategori: Träning
Karta/område: Guldheden
Distans: Sprint
Sträcka: 3.65 km
Tid: 22:50
Genomsnittlig puls: 162
Maxpuls: 174
GBG teknikträning från februari. Körde inte hela för var lite lång sprint hehe. Fick uppföljning av Martin och en bra analys efter, KING.
1: Såg bara ett bägval först och det var att gå rakt fram i början och sen runt vänster (såg inte trappan rakt fram på kartan). I korsningen ser jag att det går att springa rakt fram och väljer att byta vägval. Snabbast hade dock att gått mer vänster från början, blev för mycket trapport och fram o tillbaka för att det skulle vara det snabbate vägvalet.
2: Här hade nog varit snabbast att springa söderut och sedan höger runt, alla trappor mm rakt fram saktar ner farten rejält.
3: Bra.
4: Första jag ser är att väla stora vägen ut från kontrollen, tänker att jag ska ta höger men blir osäker på kurvbilden så tänker att vänster kanske jag kan spara lite höjd så väljer det i sista sekund men ångrar mig typ direkt. Visar sig sen att dt är en byggarbetsplats så är tvungen att springa upp genom skogen...
5: Hade en plan och genomförde den bra, missar lilla stigen över ängen då jag tappa kartkontakten lite ner genom skogen.
6: Stannar upp lite och tar en extra kik men ser sen att höger är uteslutet, tänker först gå mer runt vänster men väljer lite mitt emellan till slut.
7: Ser inte om man kan löpa mellan husen så väljer höger runt, går kanske jämt ut men va lite osäker inne i ringen vart kontrollen skulle sitta.
8: Bra. Kör en omstart.
12: Bra
13: Bra.
14: Väljer höger och tror det va bäst.
15: Pga byggarbetsplatsen får jag gå lite mer vänster än vad man kanske önskat, på slutet var jag dum och sprang fram o tillbaka istället för att ta trappan.
16: Klurigt med trappan vid huset, så svårt att se just trappor hur de går tycker jag...
17: Lite svårt att se i ringen.
Visa kommentarer (0)
 
Sprint Guldheden (2015-04-30) Sprint Guldheden (2015-04-30)