OK Orintos vårtävling (2015-05-01)
Kategori: Tävling
Karta/område: Forssa
Arrangör: OK Orinto
Distans: Medel
Sträcka: 4.69 km
Tid: 31:52
Genomsnittlig puls: 178
Maxpuls: 190
Kändes bra mentalt innan start och både pigga ben men samtidigt lite seg som jag känt på uppvärmningen senaste men det har varit positivt. Är inte nöjd över loppet dock. Om jag ska vara petig så blev det 6 bommar totalt... Benen var inte pigga men har ändå tränat ganska mycket denna veckan so far så var inte så förvånande. Krigade på ändå och gick bra till o från men sen var det några misstag som kom två och två, tre gånger under banan. Riktningsproblem bl.a. Nöjd dock att jag kämpade på fysiskt och kunde efter misstagen samla mig och sätta på fokuset igen.
1: +0.09 Borde kanske tagit stigen till vänster, brötade mig igenom och fick kontrollen bra i alla fall.
2: +0.05 Bra, var nästan som en stig upp genom det gröna förutom vid ingången till kontrollen. Tänkte på att höja blicken och försöka se långt även fall det var grönt, bra gjort.
3: +0.20 Tänkte att den här kan vara klurig, utmaning för mig som har svårt att hålla riktning. Gjorde det bra i alla fall men vågade inte hålla så hög fart som jag borde haft, såg kontrollen från ganska långt håll.
4: +0.23 Tycker jag håller riktningen bra in genom grönområdet men drar lite åt höger och ser en skärm, tror att det är min men nej, var en annan ute på stigen, attans! Tar kontrollen direkt sen i alla fall.
5: +1.03 Fet bom. Håller inte riktningen alls och drar åt höger, IGEN. Ser en kontroll men nej var såklart inte min. Förstår vart jag är och kan löpa till rätt kontroll, dock inte tillräckligt säker attack som jag borde haft. Borde hållt mer vänster så jag säkert hade sett stenarna på vägen.
6: +0.05 Lyckas skärpa fokus igen i alla fall och får nästa kontroll bra och säkert.
7: +0.15 Stannar lite för att se vägvalen men tänker, äsch jag kör rakt på. Hade kanske gått snabbare på vägen till höger, dock mindre säker ingång men ja hade nog varit bättre ändå, KB tog den vägen och hon va snabbast. Är dum och kollar inte kontr.beskrivningen så springer ett helt varv runt buskaget, dåligt av mig.
8: +0.23 Dålig utgång från 7an och alldeles för defensiv och osäker, borde bara tagit riktning och kört på, nej inte nöjd.
9: -0.02 Sträckseger! Tveka lite på hur jag skulle springa men tycker högervägvalet ser så skitigt ut så kör vänster. Genar lite mer över ängarna än vad planen var först men tror det var bra. Börjar känna mig trött...
10: -0.00 Bra.
11: +0.06 Vet inte varför jag tveka så inne i det gröna på stigen, skulle ju bara köra rakt på. Nej inte hundra bra genomförande.
12: +0.12 Helt ok.
13: -0.04 Haha bomma denna men ändå sträckseger. För långt åt höger i början och sen ner till vattendraget för sitter en kontroll där så får springa upp igen och ner i nästa sänka. Var lite förbannad så sprang la på rätt fort antar jag.
14: Nått fel på tekniken så vet inte vad jag hade för exakt tid men tog fel vägval och avslutningen var inte heller den bra, går upp på höjden alldeles för lång till vänster och tvekar lite vid ingången, borde gått höger runt sjön, hade sparat mer höjd.
15: Jobbigaste backen till sista! SÅ trött.
Visa kommentarer (0)
 
OK Orintos vårtävling (2015-05-01) OK Orintos vårtävling (2015-05-01)