Träning i Uddevalla (2015-05-02)
Kategori: Träning
Karta/område: Uddevalla
Distans: Medel
Sträcka: 5.6 km
Tid: 50:08
Genomsnittlig puls: 154
Maxpuls: 170
Fick uppföljning av Anna vilket var awesome! Benen var typ piggare nu än på tävlingen tidigare idag, höll hyfsat lugnt men jämnt tempo. Pratade under tiden jag sprang och sa hur jag tänkte, vad planen var osv. Riktigt nöjd med genomförandet och Anna gav mig massa beröm :D Plus bra tips!
1: Första fokus, höjden rakt fram efter mossen, vilken var större än vad jag tänkte mig att den skulle vara. Tänker att jag ska gå lite höger in mot kontrollen men sen är det rätt tydligt rakt fram och ingången blev inte lika svår som jag trodde, dessutom var skärmen väldigt tydligt satt.
2: Kompass, ska över en höjd, genom en mosse och sen upp på toppen på nästa höjd. Bra riktning ut från kontrollen, går inte helt rakt på då jag rundar stenpartiet. Kontrollen syns inte förrän man är uppe på toppen men jag attackerar den bra.
3: Ner från höjden, över mossen och upp på nästa höjd. Missförstår dock höjdkurvorna, kommer inte ihåg hur jag tänkte men sen var det tydligt och gick ju inte att missa toppen till höger, dock lite osäker vid ingången.
4: Planen är att runda första höjden på höger, sen gå upp på nästa höjd och ner i sänkan, vilket jag gör. Blir dock osäker efter grönrastet då jag av någon anledning tänker att jag gått igenom mossen och att kontrollen ska vara framför mig, men jag inser precis efter vart jag är, rättar till det och tar kontrollen.
5: Första planen är att ta mig ut till stigen, väl där funderar jag på om jag ska ta kontrollen från höger eller vänster, säger först höger men ändrar mig och så ger Anna en hint om att hon kanske skulle ta vänster så då blir det vänster hehe. Håller på o tappar riktningen ute på den gula höjden men rättar till det direkt.
6: Tänker att det är riktning som gäller fram till det gröna, att jag inte ska behöva läsa så mycket på vägen. Går dock lite för mycket till höger så blir osäker på mig själv och stannar till lite, fortsätter sedan och inser vart jag är. Hade kunnat vara mer offensiv om jag varit säkrare på riktningen och verkligen gått på den. Bra kontrolltagning.
7: Bra.
8: Bra genomförande förutom att jag råkar gena lite över tomten och behöver klättra upp för en brant i onödan då jag tänker att jag ligger mer rakt på sträcket eller nått...o jag tänkt en gång extra när jag kom ut på stora vägen så visste jag ju att jag låg lite till höger.
9: Siktar på att följa höjden runt och gå på det gula i riktning mot sänkan precis innan kontrollen. Ok genomförande.
10: På denna sträckan ska man egentligen bara lägga riktningen och fokusera på först kanske branterna och sedan gula toppen precis innan ringen. Är dock lite osäker på riktningen innan branterna men efter det går det bra.
11: Perfekt genomförande. Har bra framförhållning och har i princip redan tagit kontrollen när jag passerar sista mossdraget ;)
12: Hyfsad riktning ut från kontrollen, lite diffust med mossarna men sen får jag stigen och efter den har jag verkligen full koll hela vägen, verkligen exakt varenda liten höjdkurva, KING.
13: Planen var att gå mer på och få vattendraget men tar dålig ritning ut från kontrollen och får mossen istället, inser det dock direkt efter stigen så planerar om och får sikta mot gula höjden innan stora sänkan. Hade nog varit lite lättare o ta den ifrån där jag tänkt från början. Var typ helt hundra dock vart vid branterna jag gick upp och mossen såg jag, tror dock vi var i fel sänka även fall både jag & Anna typ var hundra på att vi var i rätt hehe
14: Det gula var inte så gult så springer runt... Får den bra.
Visa kommentarer (0)
 
Träning i Uddevalla (2015-05-02) Träning i Uddevalla (2015-05-02)