10-mila träning Kabelvägen (2015-05-03)
Kategori: Träning
Karta/område: Hagemaden
Sträcka: 4.21 km
Tid: 26:45
Genomsnittlig puls: 173
Maxpuls: 189
Gemensam start med tjejer från både GMOK och SAIK. Körde rätt snabbt tempo men försökte bromsa lite ibland då tanken var att jag inte skulle köra fullt ut.
1: Bra kontroll & fokus hela vägen trots gemensam start. Lite osäker vid kontrolltagningen då jag verkligen var den ENDA som skulle ha den kontrollen men jag får den fint till slut.
2: Håller inget jättehögt tempo och är lite osäker vid ingången men ser grönområdet till höger och förstår exakt vart jag är.
3: Säger till mig själv att hålla fokus och springer över första höjden, får den bra.
4: Får stigen och löser av åsarna bra, dock lite diffust precis innan ringen men den stora höjden är tydlig.
5: Dålig utgång från 4an, resten bra. Är dock nästan påväg lite åt höger på slutet men rättar till det, ser att de andra bommar men vet vart jag ska.
6: Nu är vi ihop några och jag får säga åt mig själv att inte hetsa upp farten, jag har full fokus och får ett bättre stråk än de andra så även fall de springer en aning fortare är jag precis innan kontrollen före dem ändå, har fokus hela vägen in förutom precis innan ringen, ATTANS! Blir en liten bom och de andra är om mig igen...
7: Bra.
8: Lite diffust där vid grönområdet, tycker det var större än det ser ut på kartan. Nu har killarna kommit ifatt oss så blir rolig spurt in i mål sen! :)
Visa kommentarer (0)
 
10-mila träning Kabelvägen (2015-05-03) 10-mila träning Kabelvägen (2015-05-03)