Swedish League E4 Medel (2015-05-15)
Kategori: Tävling
Karta/område: Ovangårdsberget
Distans: Medel
Sträcka: 5.69 km
Tid: 41:38
Genomsnittlig puls: 174
Maxpuls: 191
Innan start kände jag mig hur seg som helst men när jag väl startat kändes det faktiskt riktigt bra! Inte nöjd med loppet dock...javisst det hade kunnat göras enormt större misstag men bom på hälften av alla kontroller är inte okej. Hade ingen riktig tävlingskänsla innan start heller, vet inte riktigt varför.
1: Inser nu i efterhand att även det här "vita" området precis efter startpunkten var likadant som vid ktr 10-11, därav blev jag lite förvirrad och stannade till på stigen, smart girl. Var lite passiv in till kontrollen men visste exakt vart jag lämnade hygget. Höll på att dra lite höger men såg den sen mellan träden.
2: Siktade upp mot höjden och kom ut i det vita. Alldeles för passiv här igen dock in mot kontrollen, borde varit mer självsäker och bara tagit riktning in, det var ju liksom en gul mosse jag skulle ha, kunde ju inte gått o missat.
3: Hej här var det en svår sträcka tänkte jag. Går på det jag kan och tänker att jag ska toucha lilla höjden och höjdpunkterna lite till höger. Får höjden men är inte hundra på om det är den eller en höjdpunkt, tar riktning men sm vanligt går jag lite åt höger, fan är verkligen hur nära som helst, om jag bara tittat lite mer åt vänster hade jag kanske sett den (borde ha tänkt på det eftersom jag visste att jag kom från höger). Känner att nu har jag sprungit förbi den men tänker att jag får fortsätta annars kommer jag bara virra runt i cirklar och tappa riktning helt. Får stenen vid ringkanten, puh!
4: Stressar ut mot kontrollen, kollar knappt på kartan och läser inte riktigt in mig, får för mig att stenarna till höger är de som är vid gropen (ser inte det gula partiet irl) plus att Emma är där (hejdå fokus). Förstår dock vart jag är när jag inte ser nån grop där och tar ktr.
5: Känner mig fett pigg i benen och pinar på bra, perfekt riktning, ser höjden, branterna och bam rakt på!
6: Lite klurigt i det gröna men tycker jag kan läsa av hljdkurvorna riktigt bra på får ktr perfekt.
7: Lite passiv i det gröna men inser att jag bara borde köra på fram till det vita, ser mossen och tycker att jag ser höjden rakt fram men det visar sig att den är lite till höger, ser dock ktr och får den rätt bra.
8: Tänker att den här är svår, kör säkert hela vägen in, stannar till och läser in mig på en mosse där det sitter en ktr (precis innan ringkanten) och får ktr rätt bra, lite från höger. Nu i efterhand hade man kanske kunnat springa ett mer vänstervägval (nästan toucha 4an och 10an) och då fått en enklare ingång...
9: Bra
10: Kommer lite väl långt ut på hygget, tar riktning och inser att jag ska helt åt vänster, framför mig är det en vägg. Fattar ingenting, här ska väl inte vara något grönområde?! Fortsätter in ändå, ser mossen och inser att det ska ju faktiskt vara här, krånglar mig igenom skiten och javisst där sitter kontrollen.
11: Fattar ingenting pga det där sk vita området, tänker att kompassen visar fel haha men fortsätter ändå, kommer ut på hygget och tänker att om jag bara får mossen borde det gå (sikten är ju noll liksom...). Ser aldrig nån mosse, skymtar dock en enorm sten över träden och tänker att ja jag ska ju till stenarna, fortsätter fram och tittar ner till vänster, yes där sitter den! Tog en jäkla tid dock...
12: Har ingen aning om utgången från ktr då det "vita" plöstligt bara tar slut. Ser dock det gröna partiet och fortsätter på riktning, lite passiv i ktr tagningen men får den iaf.
13: Bra utgång från 12an, vet var jag korsar stigen och ska bara hålla riktning, ser lite stenar överallt och håller på att gå till en åt höger, vänder mig om och ser ktr på den till vänster, borde haft mer koll på riktningen.
14: Dålig riktning, kasst, stressar, bom.
15: Dålig riktning, bom.
16: KAAASS
17: Ok
18: Fett pigga ben (därav alla bommar på ktr innan) o tycker jag löper på bra, tänk ändå att man fortf är +24 efter haha.

Plac 30 och min första Swedish League poäng, KING!
Visa kommentarer (0)
 
Swedish League E4 Medel (2015-05-15) Swedish League E4 Medel (2015-05-15)